Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Momentul în care Porsche-ul…

VIDEO Momentul în care Porsche-ul lovește în plină viteză troleibuzul, surprins de o cameră de bord

Accidentul de la Buiucani, din 30 septembrie, a fost surprins de camera de bord a unei mașini care se deplasa în spatele troleibuzului 21.

Din imagini se vede clar că troleibuzul pornește din loc la culoarea verde a semaforului când este lovit de Porsche, care se deplasa cu viteză excesivă.

În urma impactului, pasagerul din mașină a decedat, iar alte 28 de persoane au fost transportate la spital. În stare extrem de gravă se află șoferița de la volanul Porsche-ului. Oamenii legii au stabilit că aceasta se afla în stare de ebrietate avansată și ar fi condus cu 130 km/h.

Oamenii legii au pornit urmărirea penală pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Șoferița Porsche-ului se numește Svetlana Ungureanu și are 34 de ani. Potrivit poliției, acesta a fost trasă la răspundere penală de cinci ori pentru infracțiuni comise în trafic, iar timp de șase luni a ispășit o pedeapsă cu închisoarea în Penitenciarul Rusca, pentru că a urcat la volan în stare de ebrietate și fără permis de conducere. Totodată, între 2010-2018, pe numele acesteia au fost întocmite de către agenții de patrulare 43 de procese-verbale de contravenție.