Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   UPDATE/ Ultima oră: Câteva secții…

UPDATE Ultima oră: Câteva secții de votare din sectorul Botanica au rămas fără lumină

Trei secții de votare din sectorul Botanica au rămas fără energie electrică. Informația a fost confirmată de Ghenadie Vlas, președintele Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale nr. 24.

Acesta a precizat că procesul de votare a fost stopat, iar alegătorii au fost îndepărtați de lângă mesele de votare. „Toți stau și așteaptă. Momentat, este stopat procesul de vot”, a precizat acesta. Reprezentanții Gas Natural Fenosa nu au răspuns la telefon pentru a oferi explicații despre motivele care au dus la deconectarea energiei electrice.

O pană de curent a avut loc tot ieri, sâmbătă, 23 februarie, în sectorul Botanica, în câteva secții de vot, în momentul în care au fost aduse buletinele de vot.

Update: Pana de curent a fost remediată, iar în secțiile de votare lumina a fost conectată. Procesul de votare a fost reluat.

Urmăriți live pe ZdG toate evenimentele din ziua alegerilor parlamentare:

LIVE/ Moldova alege Parlamentul.Câte persoane s-au prezentat la urnele de vot până la această oră

Accesați harta interactivă pentru a vedea toate circumscripțiile uninominale deschise în țară și peste hotare, adresele secțiilor de votare și a găsi informații despre toți candidații care aspiră la un mandat de parlamentar.