Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Maia Sandu, îngrijorată de numărul…

Maia Sandu, îngrijorată de numărul mare de cetățeni din stânga Nistrului aduși în mod organizat la secțiile de votare

privesc.eu

Maia Sandu, copreședinta blocului ACUM și-a exercitat dreptul la vot. La ieșirea din secția de votare, aceasta a s-a arătat îngrijorată de faptul că alegătorii din stânga Nistrului au fost aduși în mod organizat la secțiile de votare. În cazul în care alegerile vor fi fraudate, Maia Sandu nu exclude posibilitatea organizării unui protest.

„Suntem îngrijorați de numărul mare de cetățeni din stânga Nistrului, care sunt organizați și plătiți ca să vină să voteze.  Pe de altă parte, cetățenii noștri de peste hotare nu sunt lăsați să voteze. Vedem la intrare și chiar în secțiile de vot că au fost depistate materiale promoționale. Această guvernare și pe ultima sută de metri încearcă să fraudeze alegerile”, a declarat Sandu.

„Cu toții trebuie să conștientizăm cât de gravă este situația în R. Moldova. Cât de important este să punem capăt hoțiilor, să punem capăt degradării , să facem ordine în această societate până nu e târziu”, a mai adăugat lidera Blocului ACUM.

Cu referire la referendumul privind reducere a numărului de deputați, Maia Sandu a comunicat următoarele: „Acest referendum este o farsă.  Este o minciună, care a vrut doar să introducă mai multă confuzie. Și așa sunt mulți oameni care nu înțeleg cum trebuie să voteze”.  

În cazul în care alegerile vor fi fraudate, Sandu nu exclude posibilitatea organizării unui protest. Maia Sandu candidează pe circumscripția uninominală nr. 50.

Urmăriți live pe ZdG toate evenimentele din ziua alegerilor parlamentare:

LIVE/ Moldova alege Parlamentul. Primii alegători aduși în mod organizat

Accesați harta interactivă pentru a vedea toate circumscripțiile uninominale deschise în țară și peste hotare, adresele secțiilor de votare și a găsi informații despre toți candidații care aspiră la un mandat de parlamentar.

Foto: privesc.eu