Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Una dintre victimele tragicului accident…

Una dintre victimele tragicului accident de la Kaluga este o profesoară din Căușeni

Foto: Facebook/Vlad Gîra

Printre cele șase victime care și-au pierdut viața în tragicul accident din regiunea Kaluga se numără și o profesoară care predă chimia la Liceul Teoretic „Alexei Mateevici” din orașul Căușeni.

Pe pagina de Facebook a liceului a fost plasat un mesaj în care sunt aduse condoleanțe rudelor și familiei acesteia. Cadrul didactic și elevii fac un apel către doritorii de a contribui financiar pentru eventualele cheltuieli pe care familia urmează să le suporte. Astfel, persoanele interesate pot apela la 078 766 904.

În dimineața zilei de 4 august, pe traseul M3 spre Ucraina, în apropiere de regiunea Kaluga, Federația Rusă, a avut loc un accident rutier cu implicarea a trei unități de transport. Opt persoane au murit, dintre care șase sunt cetățeni ai Republicii Moldova. Alți opt cetățeni moldoveni sunt internați în spital cu traumatisme.

Cheltuielile de repatriere a cadavrelor celor 6 cetățeni moldoveni decedați în urma accidentului rutier din Rusia vor fi acoperite de Guvernul Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de premierul Pavel Filip printr-un comunicat de presă al guvernului.