Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Acces restricționat pentru presă…

FOTO Acces restricționat pentru presă la „veselia” organizată pentru tineretul democrat

Cu două zile înainte de manifestația pe care preconizează să o desfășoare în PMAN, tinerii democrați au organizat un eveniment la complexul etno-cultural Vatra. Deocamdată nu este clar scopul acestei manifestații, însă tinerii PDM, care au publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini foto, le-au însoțit cu următoarele mesaje: „Să înceapă veselia”, „tineretul democrat la cel mai tare party” sau „tineretul democrat în acțiune”.

Purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, nu a răspuns la telefon pentru a ne comunica mai multe informații despre eveniment, iar persoanele prezente la manifestație evită să le ofere detalii jurnaliștilor.

Un reprezentant al Serviciul Protecție și Pază de Stat le-a interzis accesul la eveniment jurnaliștilor Ziarului de Gardă, motivând că manifestația este una privată.

La fața locului sunt prezenți și mai mulți reprezentanți ai forțelor de ordine, care declară că au fost solicitați pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului.

Potrivit calendarului de întruniri al Primăriei mun. Chișinău, Partidul Democrat (PDM) planifică, în perioada 5-9 iunie, mai multe manifestații sub formă de întâlniri publice cu electoratul în centrul capitalei. La fel ca și în cazul evenimentului de astăzi, democrații refuză să ofere mai multe detalii despre acțiunile partidului.

Foto: Facebook/Doina Ciortan