Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cei patru membri care se…

Cei patru membri care se aflau în elicopterul SMURD

Cei patru membri ai echipajului SMURD care se aflau în elicopterul care s-a prăbușit în raionul Cantemir erau: Gabi Sandu – asistent medical, Mihaela Dunea – medic, Voicu Socaie -copilot și Doru Gavril – pilotul elicopterului.

Vestea morţii lor a întristat pe toți. Colegilor victimelor nu pot să creadă că s-a repetat tragedia de la 9 ianuarie 2006, când un elecopter SMURD s-a prăbușit, scrie bzi.ro.

Potrivit site-ului, soţia paramedicului Gabi Sandu lucra și ea în calitate de asistent medical, la Spitalul Spiridon, cei doi având o fetiţă în clasa a doua. Gabi Sandu avea 40 de ani și a mai lucrat în cadrul SMURD ca pilot şi înainte de prăbuşirea elicopterului SMURD la Iaşi, în 2006. Mihaela Dumea avea 39 de ani și era mama unui copil de 4 ani.

„Sunt consternat la auzul acestei vești. E al doilea accident în care se prăbușește un elicopter SMURD la Iași. Suntem profund îndurerați. Vorbele sunt de prisos. Este o adevărată dramă”, a declarat Ioan Barliba, managerul Spitalului Sfântul Spiridon.