Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Dodon i-a conferit lui Kirkorov…

Dodon i-a conferit lui Kirkorov titlul onorific de „Artist al Poporului”

Igor Dodon i-a conferit lui Kirkorov titlul onorific de „Artist al Poporului”. Dodon a anunțat despre acest lucru pe o rețea de socializare, meționând că face acest gest „în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea şi propagarea artei muzicale” a lui Kirkorov. 

Am avut o întrevedere cu marele artist din Federația Rusă și bunul meu prieten, Filip Kirkorov care se află în Moldova la invitația mea, pentru a participa la Festivalul Căpșunelor și Mierii, care se va desfășura astăzi în satul meu natal Sadova.

În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea şi propagarea artei muzicale, pentru contribuţie la consolidarea relaţiilor culturale moldo-ruse, am conferit interpretului de muzică ușoară, compozitorului și producătorului din Federația Rusă, dlui Filip Kirkorov titlul onorific „Artist al Poporului”, a spus Dodon.

Astăzi, Filip Kirkorov va cânta la Sadova, iar Dodon spune că nu îl va plăti pe artistul rus și că acesta va sta și va mânca la el acasă. Totuși, pe pagina oficială a lui Kirkorov, biletele pentru un concert variază de la 1000 la 8000 de ruble rusești pentru un loc. Presa rusă scrie că pentru un concert, Kirkorov este răsplătit în mediu cu sume care pornesc de la 30.000-40.000 de dolari.