Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   VIDEO/ Primele declarații ale lui…

VIDEO Primele declarații ale lui Andrei Năstase după decizia Curții de Apel

Foto: privesc.eu

Liderul PPDA a calificat decizia instanței de apel drept una absurdă și a precizat că, deja, nu mai este vorba despre „incompetență”, ci despre „crimă”.

„Este o crimă împotriva democrației!”, a replicat Andrei Năstase. „Comanditarul este Plahotniuc, aflat într-un parteneriat cât se poate de evident cu Dodon!”, a adăugat liderul PPDA.

Andrei Năstase cheamă toți cetățenii în stradă, pentru a protesta împotriva justiției din R. Moldova, despre care afirmă că a fi controlată de liderul PDM, Vladimir Plahotniuc.

„Se resping cererile de apel declarate de paltoforma Demnitate și Adevăr, concurentul electoral Andrei Năstase, Partidul Socialiștilor din R. Moldova, Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală mun. Chișinău, nr. 1 și se menține Judecătoria Chișinău, sediul Centru, din 19 iunie 2018, emisă în cauza civilă respectivă și prin care s-au invalidat alegerile locale ale primarului general al mun. Chișinău. Decizia poate fi atacată cu recurs la Curtea Supremă de Justiție timp de o zi de la pronunțare”, a citit raportorul completului de judecată, Vladislav Clima, care a precizat că decizia motivată va fi citită mâine, 22 iunie, la ora 14.00.