Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Viceprimarul Grozavu a fost trimis…

Viceprimarul Grozavu a fost trimis în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Viceprimarul Nistor Grozavu a fost reținut de ofițerii CNA marți, 25 aprilie 2017, și trimis plasat în arest preventiv pentru 72 de ore

Viceprimarul municipiului Chișinău, Nistor Grozavu a fost plasat în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile. Decizia a fost luată în dimineața zilei de 27 aprilie de către magistratul Andrei Niculcea de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Viceprimarul nu a fost prezent la ședință. Pe parcursul zilei, judecătorii urmează să decidă măsurile de arest solicitate de procurori în privința altor șase reținuți în dosarul parcărilor cu plată în capitală. Măsura de arest pe numele şefului Direcţiei transport public şi căi de comunicaţii, Igor Gamrețki va fi decisă de magistrați la ora 12.30.

Blocul în care locuiește viceprimarul Nistor Grozavu

Viceprimarul Nistor Grozavu se va afla în arest timp de 30 de zile într-un apartament din centrul Capitalei, cu o suprafață de 186 m.p. Locuința, amplasată într-un bloc cu cinci etaje din str. 31 august 1989, în care trăiește și fostul președinte democrat, Marian Lupu, a fost cumpărată de soții Nistor și Maria Grozavu în mai 2010, la aproape patru ani de la instalarea acestuia în fotoliul de viceprimar.

Nistor Grozavu are interdicția

Între 10:30-11.-00, judecătorii vor pronunța decizii în privința administratorilor a trei firme de parking care au participat la licitațiile cu privire la parcărilor cu plată în Chișinău. Ora la care vor avea loc ședințele de judecată în care vor fi examinate solicitările procurorilor în privința milionarul moldovean Alexandru Pincevschi și a fostului consilier municipal, Ghenadie Ivașcenco nu a fost stabilită.

Foto antet: privesc.eu