Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Primele detalii oferite de CNA…

Primele detalii oferite de CNA despre dosarul în care au loc perchezițiile matinale la Primăria Chișinău

În aceste clipe au loc percheziții la mai multe adrese din Chișinău, inclusiv la Primăria capitalei, într-un dosar privind ilegalitățile comise de un grup de persoane în domeniul construcțiilor. Perchezițiile sunt efectuate de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție.

„CNA şi procurorii anticorupţie efectuează percheziţii pe mai multe adrese din Chişinău, inclusiv în incinta Primăriei capitalei şi la Oficiul cadastral teritorial Chişinău. Acţiunile au loc într-un dosar privind ilegalităţile comise de către un grup de persoane în domeniul construcţiilor. Cu amănunte vom reveni pe parcursul zilei”, a declarat pentru ZdG purtătoarea de cuvânt a instituției anticorupție Angela Starinschi.

Vadim Brânzaniuc, șeful Direcției relații cu publicul a Primăriei Capitalei, a precizat pentru ZdG că perchezițiile se desfășoară în birourile Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare.

Perchezițiile mascaților de la CNA au fost anunțate pe o rețea de socializare de către primara interimară a urbei Silvia Radu.

„Avem ”oaspeți” în incinta Primăriei Chișinău. Organele abilitate desfășoară percheziții și cercetări în cadrul unui dosar. Le urez succes și le doresc să scoată la iveală toată mizeria care s-a adunat decenii la rând în Primărie. Vinovații trebuie să plătească”, scrie Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.