Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   VIDEO/ Percheziții la Fălești, pe…

VIDEO Percheziții la Fălești, pe o cauză penală pornită pentru trafic de droguri. Un tânăr de 22 de ani, reținut pentru 72 de ore

Foto: Procuratura Generală

La 25 iunie 2024 oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul unui bănuit într-o cauză penală pornită pentru trafic de droguri în proporții deosebit de mari. Potrivit comunicatului emis de Procuratura Generală, în rezultatul percheziției au fost depistate și ridicate un kilogram de heroină și jumătate de kilogram de hașiș.

Perchezițiile au fost efectuate de către ofițerii Direcției investigații Nord a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu angajații Inspectoratului de Poliție Bălți.

Potrivitt Poliției, inculpatul are 22 de ani. Acesta este bănuit de circulația ilegală de droguri pe teritoriul raionului Fălești și raioanelor de nord ale țării.

„În rezultatul percheziției efectuate la domiciliul persoanei vizate, au fost depistate și ridicate: droguri de tip hașiș în cantitate de 500 gr. și droguri de tip heroină în cantitate de 1 000 gr., ceea ce constituie proporții deosebit de mari, mijloace bănești în sumă de 2 500 lei și 50 Euro, telefon mobil, 7 carduri bancare, benzi izolante pentru ambalarea drogurilor și 3 cântare electronice la scara mică, folosite în activitatea ilicită”, se arată în comunicat.

Valoarea drogurilor ridicate pe piața neagră se estimează la aproximativ 3 500 000 lei.

Tânărul a fost reținut penru 72 de ore. Oamenii legii continuă să întreprindă acțiuni în vederea stabilirii și altor persoane care „au participat ori au favorizat comiterea faptelor ilicite”.