Principală  —  Ştiri   —   Victoria Furtună și Irina Vlah,…

Victoria Furtună și Irina Vlah, încă două candidate care s-au lansat în campania electorală pentru prezidențialele 2024

Fosta procuroare Victoria Furtună și Irina Vlah, ambele candidate independente pentru funcția de șef de stat a Republicii Moldova, s-au lansat duminică, 29 septembrie, în campania electorală.

Evenimentul de lansare al Victoriei Furtună a avut loc în orașul Hâncești.

„M-am lansat in orașul meu natal Hâncești, care unește oamenii prin tradiții, valori, credință și dorința pentru o Moldovă Nouă. Mulțumesc tuturor prezenți, care au venit să audă nu doar să asculte cum se va dezvolta Moldova în următorii 4 ani alături de Victoria Furtună. Împreună suntem puternici, iar cu ajutorul Domnului putem crea paradisul aici acasă, în Republica Moldova”, scrie candidata într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mai multe date despre candidata independentă puteți citi aici:

Victoria Furtună – Ziarul de Gardă (zdg.md)

Și Irina Vlah a dat start campaniei electorale pentru prezidențialele 2024, la Naslavcea, după ce dimineață anunța într-o postare pe pagina sa de Facebook că polițiștii i-ar împiedica lansarea.

Mai multe detalii aici: Poliția condamnă acuzațiile Irinei Vlah după ce candidata la prezidențiale a declarat că nu i-ar fi permis accesul la propriul eveniment de lansare în campania electorală – Ziarul de Gardă (zdg.md)

„Astăzi, în satul Naslavcea, a început oficial campania mea electorală pentru alegerile prezidențiale. Planificasem să desfășor evenimentul pe platforma de observație „Inima Nistrului”, însă autoritățile au recurs la o provocare, iar poliția ne-a blocat accesul la locul respectiv. Dacă Maia Sandu crede că asta ne va opri, se înșală profund”, declară Irina Vlah.

„Am început campania la Naslavcea – cel mai nordic punct al Moldovei, și o vom încheia la cel mai sudic punct – la Giurgiulești. De la Nistru până la Dunăre, acesta este drumul nostru, care va culmina cu victoria”, scrie candidata în postarea de pe pagina sa de Facebook.

Pentru a cunoaște mai multe despre candidata independentă citiți pe ZdG:

Irina Vlah – Ziarul de Gardă (zdg.md)