Principală  —  Ştiri   —   UPDATE/ Tânăra de 23 ani…

UPDATE Tânăra de 23 ani din Malcoci, căutată de două zile, găsită la Piața Centrală

Sursă foto: Facebook/ Poliția Republicii Moldova

UPDATE: Inspectoratul General al Poliţiei anunță luni, 29 aprilie, că tânără de 23 de ani din localitatea Malcoci, raionul Ialoveni, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută acum două zile, a fost găsită. Potrivit oamenilor legii, aceasta se afla la Piața Centrală din capitală și este în afara oricărui pericol.

Știrea inițială

În seara zilei de 27 aprilie, o tânără de 23 de ani din localitatea Malcoci, raionul Ialoveni, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută. Mama fetei a alertat Poliția. Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor în vederea localizării tinerei.

Astăzi, polițiștii din Ialoveni au fost sesizați de o femeie, precum că fiica sa de 23 ani, în seara zilei de 27 aprilie a plecat de la domiciliul familiei din localitatea Malcoci, raionul Ialoveni, și până la moment nu a revenit”, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul General al Poliţiei.

Semnalmentele pe care le comunică Inspectoratul General al Poliţiei: „înălțimea 1,65 m, corpolență slabă, păr brunet și ochi căprui

În momentul plecării, aceasta purta geacă roz, hanorac galben, pantaloni albaștri și adidași maro.

Persoanele care dețin informații despre locul aflării tinerei din imagine sunt rugate să apeleze la numere de telefon: 068244443, 026822202 sau 112.