Principală  —  Ştiri   —   UPDATE/ Polițiștii au găsit femeia…

UPDATE Polițiștii au găsit femeia de 66 de ani plecată de la Centrul de plasament din Orhei

Sursă: Facebook/ Poliția Republicii Moldova

UPDATE 15:02 Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că polițiștii au localizat femeia în vârstă de 66 de ani în capitală.

Datorită implicării cetățenilor, femeia a fost găsită în Chișinău și se află în afara oricărui pericol. Vă mulțumim pentru conlucrare”, au declarat polițiștii.

Știrea inițială

O femeie în vârstă de 66 de ani este căutată de oamenii legii. Aceasta a părăsit Centrul de plasament din Orhei în dimineața zilei de 21 mai. Inspectoratul General al Poliției (IGP) a emis o notă informativă în care menționează că asemenea cazuri au mai avut loc anterior.

Poliția solicită sprijinul cetățenilor în vederea depistării femeii de 66 de ani. IGP punctează că, la plecare, femeia purta o geacă galbenă (cea din fotografie), blugi albaștri și adidași gri.

Menționăm că astfel de cazuri au mai avut loc anterior. Persoanele care dețin orice fel de informații despre locul aflării femeii sunt rugate să ne contacteze imediat”, se arată în comunicatul emis de IGP.

Dacă dețineți detalii despre locul aflării femeii, apelați la numărul 078325001 sau la Serviciul național unic pentru apelurile de urgență 112.