Principală  —  Ştiri  —  Social   —   UPDATE/ Bărbatul de 36 de…

UPDATE Bărbatul de 36 de ani din Bălți, dispărut pe 16 ianuarie, găsit fără suflare. Poliția a inițiat un proces penal

Colaj ZdG

UPDATE 11:10 Bărbatul din Bălți, dispărut pe 16 ianuarie curent, a fost găsit fără suflare duminică dimineață, 11 februarie. Polițiștii l-au depistat la sol într-o fâșie forestieră din preajma satului Țambula, raionul Sîngerei.

„Fiind examinat de medicul legist, preliminar, pe corpul acestuia nu au fost depistate semne de moarte violentă. Pe caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, anunță Poliția R. Moldova printr-un comunicat.

Știrea inițială:

Un bărbat din municipiul Bălți în vârstă de 36 de ani, dispărut pe data de 16 ianuarie 2024, este căutat de Poliție. În acest context, oamenii legii apelează la ajutorul cetățenilor, pentru a-l localiza.

Potrivit unui comunicat al Poliției, bărbatul a plecat de la domiciliu la data de 16 ianuarie și până la moment nu se cunoaște locul aflării sale.

Semnalmente: înălțimea 1.80-1.85 m și corpolență medie.

În ziua dispariției, acesta era îmbrăcat în geacă roșie cu glugă, fără inscripții, blugi albaștri și era încălțat în adidași negri.

Persoanele care cunosc informații despre locul aflării bărbatului sunt rugate să contacteze Poliția la numerele de telefon

  • 0 231 23 476;
  • 0 610 162 64;
  • 112.