Principală  —  IMPORTANTE   —   Unul dintre fondatorii Spoiala Brothers…

Unul dintre fondatorii Spoiala Brothers a decedat pe malul Nistrului, în urma furtunii de aseară: „Prea bun ai fost aici, pe pământ”

Sursa foto: Arcadie Spoială/ Facebook

Regizorul Arcadie Spoială în vârstă de 36 de ani, unul dintre fondatorii casei de producție video Spoiala Brothers, a decedat în urma furtunii din noaptea de 11 spre 12 iunie, în timp ce se afla cu apropiații săi pe malul Nistrului. Informația despre deces a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către un prieten de-ai regizorului.

Bărbatul ar fi fost strivit de o creangă în momentul în care se afla într-un cort. Acesta era căsătorit și avea doi copii.

Cunoscuții regizorului au postat mesaje de condoleanțe pe o rețea de socializare.

„Nu pot să cred! Om frumos, deștept și mereu pozitiv! Atât de absurd și atât de neașteptat ai plecat (…). Condoleanțe familiei și multă putere (…)”, se spune într-un mesaj.

„Arcadie, prea distrus mă simt. Dumnezeu să aibă grijă de tine că prea bun ai fost aici, pe pământ”, se spune într-un alt mesaj.

„Atât de nedreaptă a fost soarta cu tine. Să ai grijă de acolo de toți ai tăi. Noi nu am reușit, dar ne revedem într-o altă viață și vom filma prin sate, așa cum am stabilit!”, se menționează într-un alt mesaj.

Firma care deține studioul de producţie muzicală Spoiala Brothers a fost înregistrată pe 23 august 2017 de către frații Arcadie și Dumitru Spoială.

Spoiala Brothers este cunoscută în special pentru videoclipurile semnate pentru artistul Mark Stam.

În noaptea de 11 spre 12 iunie, o creangă a căzut peste un cort și a strivit un bărbat în vârstă de 36 de ani. Incidentul a avut loc în timp ce mai multe persoane se aflau la odihnă pe malul Nistrului, în satul Garmațkoe, notează presa din stânga Nistrului.

Când a început furtuna, persoanele au auzit o bubuitură, și-au luat copiii în brațe și au părăsit cortul, dar bărbatul în vârstă de 36 de ani nu a reușit. În acel moment, o creangă mare de salcie a căzut peste cort. Apropiații bărbatului au sunat imediat la ambulanță și, pentru a nu pierde timpul, au urcat victima în mașină și au plecat. Bărbatul a fost predat echipajului de ambulanță în apropiere de satul Goian. Ambulanța a transportat victima la spital, însă pe drum, acesta a decedat din cauza rănilor provocate.