Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Un șofer din capitală a…

Un șofer din capitală a încercat să mituiască poliția cu 5000 de lei, pentru a nu fi documentat. Acesta conducea în stare de ebrietate

Un bărbat din capitală urmează să fie cercetat penal, după ce a fost prins conducând în stare de ebrietate, potrivit unui comunicat al poliției. Mai mult de atât, acesta a încercat să corupă polițiștii, oferindu-le mită.

Poliția scrie că soferul se deplasa pe strada Varnița din capitală, când polițiștii Inspectoratului Național pentru Securitate Publică (INSP) au depistat un bărbat de 30 de ani la volanul unui Mercedes care se deplasa haotic pe traseu.

Șoferul a fost stopat și supus testării alcoolscopice, care a arătat o concentrație de 0,75 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pentru a nu fi documentat, bărbatul a lăsat în automobilul de serviciu mai multe bancnote, suma totală constituind 5000 de lei.

Poliția scrie că chiar dacă conducătorul auto a fost atenționat de mai multe ori de polițiști că poartă răspundere penală pentru darea de mită, bărbatul totuși a lăsat bancnotele în automobil.

Mașina a fost ridicată și dusă la parcarea specială, iar la fața locului a fost solicitată grupa de documentare.

Șoferul vinovat urmează a fi cercetat penal pentru corupere activă dar și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.