Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Un polițist de frontieră a…

Un polițist de frontieră a decedat într-un grav accident în apropierea satului Soltănești

Poliția R. Moldova informează despre un accident rutier produs în după-amiaza zilei de vineri, 9 iunie, în apropierea satului Soltănești, raionul Nisporeni, soldat cu moartea unui polițist de frontieră în vârstă de 42 de ani, după ce acesta a pierdut controlul asupra volanului și s-a tamponat într-un copac.

În jurul orei 17:00, polițiștii din Nisporeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier grav în apropierea satului Soltănești. La fața locului, oamenii legii au constatat că mașina era condusă de un polițist de frontieră.

„Bărbatul de 42 ani, conducând un automobil de model Volkswagen Passat a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac. În urma impactului polițistul a decedat pe loc. Echipa Poliției Naționale aduce sincere condoleanțe familiei și colegilor polițistului de frontieră.”, se arată în mesajul Poliției R. Moldova.

Potrivit Poliției de Frontieră, polițistul era Gheorghe Gulica, agent-șef adjunct angajat în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Frăsinești. Acesta activa în Poliția de Frontieră din anul 2018.

Cazul este cercetat de către Poliție.