Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Un bărbat de 45 de…

Un bărbat de 45 de ani, reținut de polițiști, fiind suspectat de omor

Imagine simbol. Sursa: IGP/ Telegram

Un bărbat de 45 de ani, suspectat de comiterea unui omor, a fost reținut luni, 6 noiembrie, de către polițiștii din Rîșcani, se arată într-un comunicat emis de Poliția R. Moldova.

„Oamenii legii au fost alertați la 4 noiembrie, ora 08:20 precum că, într-o localitate din raionul Rîșcani a fost depistat corpul neînsuflețit al unei persoane, cu semne de moarte violentă”, transmite Poliția.

Potrivit oamenilor legii, victima este un bărbat de 51 de ani. Corpul neînsuflețit acestuia a fost depistat în propria casă, la podea, cu două plăgi în regiunea gâtului.

„În urma cercetărilor preliminare efectuate s-a stabilit că bănuitul împreună cu victima au servit băuturi alcoolice, iar în urma unui conflict apărut spontan i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul”, precizează Poliția.

Cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru a se stabili cauza decesului. La moment Poliția întreprinde măsuri de investigații și urmărire penală pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele cazului.