Principală  —  IMPORTANTE   —   Un bărbat a decedat după…

Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de o mașină. Copilul pe care îl avea în brațe fost transportat în stare gravă la Spitalul Raional Orhei

Sursa: IGP

În seara zilei de 21 iulie, în jurul orei 21:50, polițiștii din Orhei au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în care a fost lovit un pieton, pe traseul R6 Chișinău-Orhei-Bălți. Bărbatul a decedat pe loc, iar copilul care era în brațele acestuia a fost transportat în stare gravă la Spitalul Raional Orhei, comunică Inspectoratul General al Poliției.

La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar, că un Opel condus de un tânăr de 20 de ani, a lovit un bărbat de 34 de ani care traversa strada într-un loc neiluminat, având în brațe pe copilul său de numai un an. În urma traumatismelor primite, bărbatul a decedat pe loc, iar fetița a fost transportată în stare gravă la Spitalul Raional Orhei.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat lipsa alcoolului în aerul expirat. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.