Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Ultimul amical al Ucrainei înainte…

Ultimul amical al Ucrainei înainte de EURO 2024 va fi la Chișinău. Naționala Moldovei va juca astăzi cu selecționata Ucrainei pe stadionul Zimbru

Sursa: FMF

Naționala Moldovei joacă astăzi, 11 iunie, un meci amical cu selecționata Ucrainei. Partida se va disputa pe stadionul Zimbru din capitală, cu începere de la ora 19:00. Meciul va fi transmis în direct la Moldova 1, comunică Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

Moldova a mai jucat până acum de 5 ori cu Ucraina la nivel de echipe reprezentative. Două partide s-au încheiat la egalitate, iar alte 3 au fost câștigate de ucraineni. Golaveraj: 3-6 pentru Ucraina.

Meciul cu Ucraina va fi al 285-lea pentru Naționala Moldovei. Reprezentativa noastră a înregistrat până acum 56 de victorii, 67 egalități și 161 înfrângeri. Golaveraj: 230-476.

Amicalul cu Ucraina face parte din programul de pregătire a Naționalei pentru Liga Națiunilor 2024/25. Vă reamintim, Naționala Moldovei va debuta în luna septembrie în această competiție. Partida cu reprezentativa similară a Maltei este programată pentru 7 septembrie, la Chișinău. Moldova face parte din grupa D2, unde va avea adversari selecționatele Maltei și Andorrei.