Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ „Trebuie de ucis pe…

VIDEO „Trebuie de ucis pe tine na***”, „du-te-n România”. O jurnalistă, agresată verbal și amenințată de către doi bărbați care au venit la Marșul Memoriei

Captură de ecran ZdG

Ziua de 9 mai nu a trecut fără neînțelegeri și altercații nici în acest an. Într-un asemenea caz a fost implicată și o jurnalistă, aceasta fiind amenințată și numită cu cuvinte necenzurate de către doi bărbați care au venit astăzi în centrul capitalei pentru a sărbători Ziua Victoriei.

Imaginile în care a fost surprins momentul au fost publicate de către jurnalista Viorica Tătaru. În video se vede cum doi bărbați o agresează verbal pe colega acesteia, Nadejda Roșcovanu. Din discuție este clar că cearta s-a iscat după ce unul dintre bărbați și jurnalista ar fi aplicat unul altuia lovituri.

— De ce lovești, doamnă?

— Dar el de ce mă lovește?

— Bine îți face, trebuie de ucis pe tine na***.

— (…) Tu prima ai lovit.

— Иди в Румынию, поняла? В Румынию. (Du-te în România, ai înțeles? În România.)

— Tu prima ai lovit, su***ă.


În centrul capitalei, mai mulți oameni au participat joi, 9 mai, la „marșul Memoriei”, organizat de Comitetul național de coordonare „Victoria”. În fața coloanei de oameni au fost reprezentanți ai PSRM și cei ai partidelor politice afiliate lui Ilan Șor.

Pe de altă parte, tot joi a fost inaugurat Orășelul European în cinstea Zilei Europei, sărbătoare care este marcată în R. Moldova pe 9 mai.