Principală  —  IMPORTANTE   —   Telegram a actualizat condițiile pentru…

Telegram a actualizat condițiile pentru furnizarea informațiilor pentru serviciile secrete, dar și politica de confidențialitate

Imagine simbol

Aplicația Telegram a actualizat condițiile pentru furnizarea informațiilor pentru serviciile secrete, dar și politica de confidențialitate pentru utilizatorii din întreaga lume. Fondatorul Messenger Pavel Durov a anunțat pe 23 septembrie că Telegram va transfera date despre încălcătorii regulilor.

Fondatorul Telegram a spus că „cererile legale” se vor transfera agențiilor de aplicare a legii cu privire la adresa IP și numărul de telefon de încălcători ai regulilor. „Aceste măsuri ar trebui să sperie infractorii. Nu vom permite atacatorilor să pună în pericol integritatea platformei noastre pentru aproape un miliard de utilizatori ”, a subliniat Durov.

În plus, el a anunțat că echipa dezvoltatorilor a îmbunătățit căutarea. „Din păcate, această funcție a fost folosită de cei care ne-au încălcat regulile. A fost folosit pentru a vinde bunuri ilegale. Cu ajutorul inteligenței artificiale, am făcut o căutare mult mai sigură ”, a spus Pavel Durov.

Reamintim că autoritățile franceze l-au găsit vinovat marți, 28 august, pe directorul general al Telegram, Pavel Durov, pentru șase capete de acuzare și l-au eliberat din arest, sub măsura controlului judiciar, în schimbul unei cauțiuni de 5 milioane de euro.

Pavel Durov a fost inculpat cu privire la cele 12 infracţiuni, inclusiv „complicitate la difuzare în bandă organizată de imagini cu minori cu un caracter pronografic” şi „complicitate la trafic de droguri”.