Principală  —  Ştiri  —  Social   —    „Suntem doar noi doi și…

 „Suntem doar noi doi și eu trebuie să mor prima, nu el”. O mamă cere ajutor pentru copilul ei de doar trei ani, diagnosticat cu cancer

Alexandru are trei ani, iar la vârsta lui, prea fragedă, știe deja ce înseamnă a lupta pentru viață. Băiatul a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier și are nevoie de ajutor pentru a continua tratamentul într-o clinică din Turcia. 

Plâng zi și noapte lângă fiul meu Alexandru. Plâng de frică și neputință. Plâng pentru că copilul meu moare. Alexandru este foarte bolnav, are o tumoare mare în căpușorul lui, care trebuie operată de urgență. În genunchi vă implor să mă ajutați să strângem 109.000 euro.

Sunt singurul părinte al lui Alexandru, iar el este totul pentru mine. Alexandru are cancer pe creier descoperit acum două luni care crește îngrozitor de repede. A fost operat fără succes, a făcut o infecție la operație, a trebuit găurit căpșorul lui, și deja a orbit la ochiul stâng și nu mai poate vorbi. Tumoarea crește repede și îmi ucide copilul în fiecare zi. Trebuie să plecăm de urgență în Turcia, Alexandru are doar 3 anișori, nu se poate să moară, nu concep asta. Suntem doar noi doi și eu trebuie să mor prima, nu el.

Am apelat în Turcia la Medical Park și medicii de acolo pot să îi salveze viața dar trebuie o sumă foarte mare de bani, trebuie 109,000 euro pentru a opera tumoarea și a ucide cancerul. În genunchi vă implor ajutorul. Cer ajutor din toată inima și sper să ajungă la voi disperarea mea. Nu vreau să treacă nici o mamă prin ce trec eu. Mă rog la Dumnezeu și la oameni să îmi salvez copilașul.

Tot timpul am vrut ca Alex al meu să crească frumos, să se bucure de viață, era un copilaș vesel, plin de energie, oamenii îi zâmbeau pe stradă, era lumină curată pentru mine și pentru cei din jur. Acum mă uit la el pe patul de spital și mi se rupe inima în mii de bucăți, îl văd cum se stinge.

Vă rog din toata inima mea, uitați-vă în ochișorii lui să vedeți cât de mult suferă. 

Știu că în grupul Împreună salvăm vieți chiar se salvează vieți și vă implor să salvați și viața copilașului meu. Orice leu înseamnă viață fiindcă viața lui Alexandru costă.

Dacă ne puteți ajuta, va rog să donați cu mențiunea Alexandru.

Vă mulțumesc din toată inima, Iana Barabas, mama lui Alexandru”

ZdG a discutat cu mama lui Alexandru, care ne-a informat că băiatul se află de o săptămână în Turcia unde a fost operat și continuă să fie tratat. Familia, însă, are nevoie să achite întreg costul tratamentului. De aceea, oamenii care au dorință și pot dona sunt îndemnați să transfere bani pentru a-l ajuta pe Alexandru să revină acasă. Până acum familia afirmă că a strâns circa 70 de mii de euro.

Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociația Noel

Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

🕳️Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/donatii/

🕳️Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1

🕳️BT Pay: 0752076131

🕳️Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

🕳️Sponsorizări, redirecționare impozit firme https://asociatianoel.ro/doneaza/sponsorizare-redirectionare-impozit/

🕳️Completați gratuit Formularul230 din link pentru redirecționare impozit persoane fizice https://asociatianoel.ro/formular-230/#formular-230