Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Un șofer în stare…

VIDEO Un șofer în stare de ebrietate avansată la volan, reținut pentru 72 de ore. Mașina pe care o conducea, răpită cu câteva ore înainte de a fi stopat în trafic

Sursa: captură foto Poliția R. Moldova

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, originar din raionul Nisporeni, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la volan în stare avansată de ebrietate. Reprezentanții Poliției R. Moldova susțin că acesta nu deținea dreptul de a conduce mijloace de transport și că mașina pe care o conducea fusese răpită cu câteva ore în urmă de a fi stopat de oamenii legii.

„Noaptea trecută, în jurul orei 03:45, în satul Plop din raionul Dondușeni, inspectorii de patrulare au stopat forțat, pentru conducere neuniformă în trafic, șoferul unei mașini de marca Daewoo, un bărbat de 26 de ani, originar din raionul Nisporeni. 

În timpul discuțiilor cu șoferul, polițiștii au simțit un miros specific de alcool, iar în timpul verificărilor, agenții de patrulare au stabilit că acesta nu deține dreptul de a conduce mijloace de transport. Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a arătat o concentrație de 0,51 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. 

Ulterior s-a stabilit că mașina pe care acesta o conducea a fost răpită cu câteva ore în urmă dintr-o gospădărie din raionul Dondușeni”, se spune într-un comunicat al Poliției.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul este cercetat penal și a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta nu este la prima abatere.