Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Un copil de patru…

VIDEO Un copil de patru luni a decedat într-un accident rutier la Anenii Noi. Șoferul de 81 de ani, care a pierdut controlul volanului, și-a pierdut viața

Sursa: Inspectoratul General pentru Situații de Urgență/Telegram

Un accident rutier grav, în urma căruia a decedat un bărbat de 81 de ani și un copil de circa patru luni, a avut loc în raionul Anenii Noi. Poliția a fost sesizată, în jurul orei 13:00, despre producerea unui accident rutier în apropiere de localitatea Țînțăreni, conform unui comunicat emis de Inspectoratul General al Poliției.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 81 de ani , în timp ce conducea un automobil de marca Renault, preliminar din cauza stării de sănătate, a pierdut controlul asupra volanului ieșind pe banda de deplasare din sens opus și lovind frontal o Skoda condusă de un bărbat de 29 ani, care se deplasa regulamentar. 

În urma impactului, șoferul din Renault a decedat la fața locului, iar un copil de aproape 4 luni din Skoda a fost preluat de un echipaj medical, dar a decedat în drum spre spital. Oamenii legii precizează că copilul nu se afla într-un dispozitiv auto de fixare.

Salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare a conducătorului din automobilul Renault. Totodată, pompierii au asigurat paza antiincendiară și au efectuat lucrări de spălare a traseului.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.