Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Principalele declarații făcute de…

VIDEO Principalele declarații făcute de Igor Dodon, după ședința „conducerii de vârf a țării”: Miercuri va fi dezbătută moţiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Chicu

Miercuri, 23 decembrie, într-o şedinţă specială a Parlamentului, va fi dezbătută moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Ion Chicu, semnată de 34 de deputaţi. Declarația a fost făcută astăzi, 21 decembrie, de Igor Dodon după ședința de lucru cu președinta Parlamentului R. Moldova, Zinaida Greceanîi și cu prim-ministrul R. Moldova, Ion Chicu.

„Voi promulga astăzi bugetul de stat pentru anul viitor și politica fiscală.  Astăzi se va convoca biroul permanent a parlamentului, la ora 14.00. Pentru a convoca săptămâna curentă două ședințe speciale ale parlamentului, una se referă la discutarea moțiunea de cenzură împotriva guvernului, depusă de 34 de deputați, și joi, ședința de inaugurare noului președinte ales. Miercuri pe data de 23 voi veni cu o adresare către cetățeni”, a anunțat Igor Dodon.

Tototdată, Igor Dodon a anunțat că a semnat decretele de promulgare a legii bugetului asigurărilor sociale și asigurărilor medicale.

După ce deputații PSRM – ȘOR au votat proiectele bugetelor anuale, președinta socialistă a Parlamentului a propus încheierea sesiunii parlamenare, propunerea fiind susținută de socialiști și cei din Partidul Politic Șor.

VIDEO/ După ce deputații PSRM – ȘOR au votat, în lectură finală, proiectele bugetelor anuale, a fost încheiată și sesiunea parlamentară