Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Incendiu puternic în sectorul…

VIDEO Incendiu puternic în sectorul Ciocana al Capitalei. Un depozit de motorină, cuprins de flăcări. Mai multe echipaje de intervenție a pompierilor, la fața locului

Foto: IGSU

Un incendiu puternic a izbucnit luni, 7 iunie, la un depozit de motorină de pe strada Vadul lui Vodă 100 din Capitală. Potrivit reprezentanților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), șase echipaje de pompieri au luptat pentru a localiza flăcările.

Potrivit angajaților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), pompierii au fost alertați luni, 7 iunie, la 14:48, printr-un apel telefonic despre incendiul care a izbucnit pe teritoriul unui depozit din sectorul Ciocana al Capitalei. Astfel, la fața locului au fost trimise șase echipaje de intervenție a pompierilor.

„Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că focul a cuprins un depozit unde au fost păstrate 700 litri de motorină. Datorită intervenției operative a echipelor de intervenție arderea a fost localizată la ora 15:08. De asemenea în timpul intervenției, salvatorii au evacuat 2 butelii de gaz din interiorul încăperii afectate, astfel evitând producerea unei explozii”, menționează reprezentanții IGSU.

Conform IGSU, în urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus depozitul cu motorină și un Mitsubishi.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști