Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Ședință la CEC: la…

VIDEO Ședință la CEC: la secțiile de vot din străinătate vor fi transmise câte 5 mii de buletine, iar la secțiile de vot pentru alegătorii din stânga Nistrului – câte 3 mii

Membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC) se întrunesc vineri, 25 iunie, în ședință. Pe agendă sunt programate mai multe subiecte care vizează organizarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.

Pe agendă este programat și subiectul cu privire la aprobarea tirajului buletinului de vot în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

LIVE TEXT:

Ora 9:30 CEC a aprobat acreditarea mai multor observatori internaționali în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Ora 09:28 Este examinat subiectul cu privire la aprobarea tirajului buletinului de vot în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

La secțiile de vot în diasporă vor fi transmise câte 5 mii de buletine, iar la secțiile de vot pentru alegătorii din stânga Nistrului – câte 3 mii de buletine. Detalii aici

Ora 9:05 Este examinat subiectul cu privire la rapoartele privind veniturile și cheltuielile concurenților electorali în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate  din 11 iulie 2021, la situația din 11 iunie 2021. Membrii CEC au luat act de rapoartele prezentate de concurenții electorali.

Ora 9:04 Opt membri CEC participă la ședință.

În total, pe ordinea de zi sunt programate 24 de subiecte.