Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Cum ar fi încercat…

VIDEO Cum ar fi încercat un șofer al unui microbuz, oprit în trafic, care ducea „susținătorii” unui partid la Orhei, să mituiască ofițerii de patrulare

Captură de ecran

UPDATE 17:35 Șoferul, care ar fi încercat să mituiască ofițerii de patrulare, ducea „susținătorii” partidului ȘANSĂ, apărut în atenția publică odată cu declarare partidului Șor neconstituțional. La Orhei, partidul își anunță astăzi candidații la alegerile locale generale.

Știre inițială:

Un șofer care transporta „susținătorii unui partid politic la manifestațiile care urmează în Orhei” ar fi încercat să corupă ofițerii de patrulare care l-au oprit în trafic, anunță Inspectoratul General al Poliției (IGP).

„Acum o oră, în timpul transportării susținătorilor unui partid politic la manifestațiile care urmează în Orhei, un microbuz de marca Volkswagen a fost stopat de ofițerii de patrulare fiind documentat pentru lipsa mai multor acte obligatorii.

Pentru a i se permite în continuare deplasarea fără actele necesare, bărbatul de 61 de ani, de la volanul unității de transport, a propus mită polițiștilor. Chiar dacă a fost avertizat despre răspunderea penală pentru darea de mită unui angajat al statului, șoferul a lăsat totuși banii în portiera dreaptă din față a automobilului poliției”, conform oamenilor legii.

La fața locului a fost solicitată Grupa Operativă care documentează cazul, a mai menționat IGP, fără a preciza despre ce partid politic este vorba.