Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   VIDEO/ 12 percheziții efectuate și…

VIDEO 12 percheziții efectuate și aproximativ 200 de mii de lei ridicați: trei bărbați, reținuți pentru că ar fi participat într-o schemă de comercializare a drogurilor

Foto: Poliția

Trei bărbați au fost reținuți în raionul Drochia pentru că ar fi participat într-o schemă de comercializare cu drogurile. Potrivit unui comunicat emis de Poliție, în urma a 12 percheziții efectuate pe caz, oamenii legii au ridicat aproximativ 200 de mii de lei care ar proveni din activitatea ilegală.

În urma perchezițiilor, pe lângă suma de bani, au mai fost identificate droguri de tip PVP, denumite „sare”, și marijuana, precum și ustensile de consumare a drogurilor, o pușcă deținută ilegal, dar și o mașină de tip hibrid folosită la transportarea drogurilor.

Primul suspect, un bărbat în vârstă de peste 50 de ani, a fost reținut după ce a fost oprit pe șosea de inspectorii de patrulare ai Direcției Nord a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP). Acesta deținea la el drogurile pe care urma să le distribuie în raionul Drochia. A urmat reținerea curierului cu vârsta de peste 20 de ani și a altui complice de 43 de ani.

„La solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), aceștia au fost plasați în arest preventiv, în baza încheierii Judecătoriei Bălți”, precizează Poliția.