Principală  —  Ştiri  —  Social   —   UPDATE/ Poliția anunță că cei…

UPDATE Poliția anunță că cei doi frați din Hâncești, care au dispărut pe 13 martie, au fost localizați în municipiul Chișinău și duși acasă

UPDATE 11:59 Poliția anunță că cei doi frați din Hâncești, de 13 și 15 ani, care au dispărut fără urmă pe 13 martie, au fost localizați în municipiul Chișinău și aduși acasă.

„Venim repetat cu un apel către părinții și adulții în grija cărora se află copiii, să sesizeze Poliţia în mod de urgenţă la constatarea dispariției, șansa identificării copilului în timp mai restrâns fiind mai mare. Sesizarea tardivă despre dispariția copilului creează dificultăți la stabilirea rapidă a locului aflării acestuia, crescând riscul de victimizare”, anunță Poliția.

Știrea inițială

Poliția din Hâncești solicită ajutorul comunității pentru a stabili locul aflării a doi frați de 13 și 15 ani, domiciliați în municipiul Hâncești, care la 13 martie au plecat de la domiciliu spre școală, dar nu au ajuns, iar până în prezent nu au revenit acasă.

Despre dispariția minorilor polițiștii au fost sesizați astăzi și imediat au fost începute căutările, anunță Inspectoratul General al Poliției.

Semnalmente: corpolență medie, înălțimea de aproximativ 1.50-1.60 m, ochi negri și cafenii, părul șaten și negru. Ambii erau îmbrăcați în geci albastre și încălțați în adidași negri.

Cei care pot furniza informații cu privire la cei doi minori dispăruți sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție, să apeleze la 112 sau 061000601.