Principală  —  Ştiri  —  Social   —   UPDATE! Fetița de 7 ani…

UPDATE! Fetița de 7 ani care a dispărut în sectorul Botanica al capitalei a fost găsită, anunță Poliția

UPDATE 19:00 Fetița a fost depistată de un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă pe str. Lev Tolstoi, din capitală. Poliția anunță că la moment copilul este transportat spre Inspectoratul de Poliție Botanica pentru a fi predată bunelului.

Știrea inițială

Poliția anunță că în după-amiaza zilei de 25 februarie a fost sesizată despre dispariția unei fetițe de 7 ani din sectorul Botanica al capitalei. Potrivit oamenilor legii, copilul a dispărut în timp ce se afla cu bunelul său la Grădina Zoologică din Chișinău.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) spune că din imaginile video de pe camerele de supraveghere se observă că minora a ieșit de pe teritoriul Grădinii Zoologice și a plecat într-o direcție necunoscută.

„Fetița de 7 ani împreună cu bunelul, originari din satul Costești, raionul Ialoveni, au mers la Grădina Zoologică. La un moment dat bărbatul a observat că fata a dispărut și a anunțat imediat poliția. Din imaginile video de pe camerele de supraveghere se observă că minora a ieșit de pe teritoriul Grădinii Zoologice și a plecat într-o direcție necunoscută”, anunță Poliția.

Semnalmente: Prenumele Vlada, înălțime 1.30 m, ochi căprui, corpolență slabă, îmbrăcată în geacă albă și cu căciulă neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea fetei sunt rugate să telefoneze de urgență la numerele de telefon: 112 sau 060033397.