Principală  —  IMPORTANTE   —   Un inspector superior din cadrul…

Un inspector superior din cadrul postului vamal Giurgiulești s-a stins din viață

Serviciul Vamal al R. Moldova (SV) anunță luni, 24 octombrie, trecerea în neființă a Dorinei Panfil, inspector superior din cadrul postului vamal Giurgiulești, Biroul Vamal Sud.

Dorina Panfil s-a stins la vârsta de 38 de ani, ultimii cinci ani din viață dedicându-i activității în cadrul Serviciului Vamal, unde s-a bucurat de un „respect deosebit din partea colegilor”.

„Doamna Panfil a suferit într-un accident rutier, care s-a produs în data de 24 august 2022, la ora 06:15, pe traseul Comrat –Giurgiulești, în rezultatul căruia au avut de suferit șapte funcționari vamali, care se îndreptau la serviciu, spre postul vamal Giurgiulești-Galați. În toată această perioadă medicii au luptat pentru viața Doamnei Panfil, dar nu au reușit să o salveze. În toți acești ani, s-a remarcat prin înalte calități morale și profesionale, fiind o funcționară responsabilă, empatică, modestă și cumpătată (…). Exprimăm sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie și rude. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, arată un comunicat al SV.

Potrivit SV, pentru atitudinea conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor de serviciu și contribuția adusă la asigurarea securității economice a statului, Dorina Panfil a fost decorată, de-a lungul carierei sale, cu diverse medalii și distincții.