Principală  —  Ştiri  —  Social   —   UPDATE/ Un grav accident rutier…

UPDATE Un grav accident rutier pe traseul R-20. Precizările poliției

Sursa foto: politia.md

Femeia decedată în gravul accident de pe traseul R-20 din data de 8 iulie și care se afla în mașina de model Renault – avea vârsta de 30 de ani, sunt precizările poliției cu referire la accidentul soldat cu moartea a trei persoane, inclusiv a unui minor de 13 ani.

„Femeia din Renault, care a decedat, avea vârsta de 30 de ani și nu de 51. Informațiile au fost unele preliminare, iar vârsta i-a fost stabilită prin prisma actului de identitate al mamei sale, găsit la victimă. Precizăm că ceilalți doi minori din Renault, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, au vârstele de 3 și 8 ani”.

Știrea inițială:

Trei persoane au decedat, iar altele trei au fost traumatizate într-un grav accident rutier produs în dimineața zilei de 8 iulie, pe traseul R-20, între localitățile Step-Soci și Chiperceni din raionul Orhei, se arată într-un comunicat al poliției.

„Preliminar, un bărbat de 53 de ani conducând automobilul de marca Renault, având ca pasageri o femeie de 51 de ani, și trei minori, nu a ținut cont de viteza de deplasare în curbă și carosabil umed, ieșind pe contrasens și tamponându-se frontal cu un Lexus condus de un bărbat 45 de ani.

În urma impactului, șoferul, femeia și un minor de 13 ani din Renault au decedat la fața locului, iar pasagera din Lexus și alți doi minori din Renault au fost transportați la spitalul raional Orhei cu diverse traumatisme”, anunță poliția.

„Colegii noștri se află la fața locului și stabilesc toate circumstanțele. Venim repetat cu apelul să fiți prudenți la drum. Ajustați viteza în funcție de drum și condiții meteo”.