Principală  —  IMPORTANTE   —   Un copil a fost tamponat…

Un copil a fost tamponat de un taxi în sectorul Ciocana al capitalei. În ce stare se află minorul

Un copil în vârstă de șapte ani a fost tamponat de un taxi în curtea unui bloc din sectorul Ciocana al capitalei. Accidentul rutier s-a produs luni, 21 august, pe strada Mircea cel Bătrân. Copilul s-a ales cu mai multe leziuni corporale și a fost transportat la Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” pentru îngrijiri medicale, a declarat Natalia Stati, șefa serviciului de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pentru Ziarul de Gardă.

„(…) La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere al DP municipiul Chișinău, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că un automobil de model Toyota (taxi), condus de un șofer 26 de ani, în curtea blocurilor de locuit, a tamponat un pieton minor de șapte ani în timp ce traversa partea carosabilă (…). Copilul nu s-a ales cu careva leziuni grave”, a declarat Natalia Stati.

Solicitată de ZdG, Veronica Istrati, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”, a declarat că, de fapt, copilul avea nouă ani și că s-a ales cu o contuzie a țesuturilor moi. Acesta nu a fost internat în spital.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.