Principală  —  IMPORTANTE   —   Un bărbat a fost electrocutat…

Un bărbat a fost electrocutat după ce a încercat să fure mai multe piese de la un transformator electric. Detalii de la Poliție

Sursa foto: Premier Energy Distribution

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost electrocutat după ce ar fi încercat să sustragă mai multe piese de la un transformator electric amplasat în sectorul Râșcani al capitalei. Bărbatul s-a ales cu mai multe arsuri în regiunea pieptului și urma să fie suspus unei intervenții medicale.

Cazul a fost înregistrat joi, 20 aprilie, în jurul orei 22:00, a declarat Natalia Stati, șefa serviciului de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pentru Ziarul de Gardă.

„(…) Inspectoratul de Poliție Râșcani a fost sesizat despre tentativa de sustragere a pieselor de la un transformator electric amplasat pe strada Dumitru Râșcanu. Drept urmare, suspectul, un bărbat de 37 de ani, a fost electrocutat, acesta fiind preluat de echipajul de urgență și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din discuțiile cu medicii, acesta s-a ales cu mai multe arsuri în regiunea pieptului și urma să fie supus unei intervenții”, a spus Natalia Stati.

Potrivit Poliției R. Moldova, pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.