Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Trafic restricționat în sectorul Ciocana…

Trafic restricționat în sectorul Ciocana al capitalei până la 10 iunie. Motivul invocat de autorități

Sursa foto: Primăria municipiului Chișinău

De astăzi, 20 mai, până la 10 iunie, traficul rutier va fi suspendat parțial pe benzi, pe tronsonul cuprins între străzile Petru Zadnipru și Profesor Ion Dumeniuc din sectorul Ciocana al capitalei. Inspectoratul General al Poliției (IGP) atenționează șoferii că se execută lucrări de reparație pe bulevardul Mircea cel Bătrân.

În acest context solicităm șoferilor să manifeste maximă atenție la drum și să dea dovadă de respect în raport cu colegii din trafic”, reiterează polițiștii.

La scurt timp după anunțul IGP, Primăria municipală a anunțat că la 20 mai, în intervalul orelor: 10:00 –16:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe un tronson de strada M. Sadoveanu, între străzile Igor Vieru și Profesor Ion Dumeniuc, „în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic”.

De asemenea, municipalitatea menționează că, la 21 mai va fi sistat traficul rutier pe un tronson din str. Otovasca, 19-25/1 și pe str. Negreșteni, între str. Otovasca – Uzinelor.