Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Proces penal în urma unui…

Proces penal în urma unui conflict armat pe o stradă din Capitală: Poliția caută doi suspecți care au împușcat, în regiunea picioarelor, doi tineri

Reprezentanții Poliției anunță că a fost inițiat un proces penal în urma unui conflict armat produs marți seara, 29 decembrie, pe o stradă din Capitală. Autoritățile menționează că, în urma conflictului, doi tineri au fost împușcați în regiunea picioarelor de către două persoane, iar acum suspecții sunt căutați de către autorități.

Potrivit responsabililor din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, marți seara, în jurul orei 19:00 pe o stradă din sectorul Ciocana din Capitală au răsunat mai multe focuri de armă. Ajunși la fața locului, agenții de poliție au găsit acolo doi tineri de 21 și respectiv 27 de ani răniți prin împușcături în regiunea picioarelor.

„La locul faptei polițiștii au stabilit că în rezultatul unui conflict în stradă, doi tineri cu vârstele de 21 și 27 de ani, originari din raioanele Telenești și Drochia, le-au fost aplicate câteva plăgi prin împușcare în regiunea picioarelor, aceștia fiind preluați imediat de un echipaj medical și transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, menționează Poliția.

Autoritățile susțin că victimele sunt în afara oricărui pericol și că deja au fost externate din spital.

În context, Poliția menționează că pe cazul dat a fost inițiat un proces penal conform art. 287 Cod Penal ,, Huliganism” care prevede o pedeapsa cu privare de libertate pentru un termen de la 3 la 7 ani.

Autoritățile susțin că întreprind toate acțiunile procesual penale pentru identificarea și stabilirea locului aflării a celor doi suspecți.