Principală  —  IMPORTANTE   —   Principalul suspect al crimei din…

Principalul suspect al crimei din Brăila a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile

Sursa foto: Observator News

Presupusul criminal al doctoriţei stomatolog, ucise la Brăila, în propriul cabinet, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a mai avut condamnări pentru fapte violente în Germania şi Franţa. Acesta fusese eliberat din închisoare în luna martie și își schimbat de 2 ori numele de familie ca să-și piardă urma, scrie presa română.

La 20 iulie, în jurul orei 21.00, polițiștii au reușit să îl prindă pe cel care ar fi ucis-o pe doctorița din R. Moldova. Este un bărbat de 39 de ani din Brăila, căsătorit și are patru copii. Suspectul are un trecut infracțional bogat în Germania și Franța, inclusiv fapte de furt cu violențe și uz de armă, scrie Digi24.

Doctorița din Brăila a fost ucisă în doar 33 de secunde, potrivit primelor date din anchetă, care au stabilit cât timp a petrecut suspectul în cabinetul stomatologic. Anchetatorii nu au reușit să găsească încă arma crimei și telefonul victimei, dar au reconstituit minut cu minut traseul suspectului. Potrivit procurorilor, acesta și-ar fi schimbat hainele de mai multe ori și a mers pe trasee ocolite, ca să-și acopere urmele, mai scrie Digi24.

În ziua crimei, ar fi plecat de la Galați cu un taxi și ar fi mers direct la cabinetul stomatologic, unde și-ar fi pus planul în aplicare, ceea ce înseamnă că a fost o faptă premeditată, potrivit procurilor care cercetează cazul. Ei au precizat, de asemenea, că suspectul și-ar fi schimbat de mai multe ori hainele și ar fi urmat trasee ocolite, pentru a-și acoperi urmele.

De asemenea, ancheta a mai stabilit că suspectul ar fi stat doar 33 de secunde în cabinetul medicului. Atât i-a luat s-o omoare pe doctoriță.

Suspectul a refuzat să coopereze cu anchetatorii, a răspuns doar cu „nu” la întrebări, inclusiv când a fost întrebat dacă el a omorât-o pe doctoriță. Anchetatorii nu știu deocamdată care este motivul crimei și iau în considerare inclusiv o crimă la comandă.

Cazul doctoriței moldovence, ucise în Brăila: au fost anunțate rezultatele necropsiei

Detalii noi pe cazul dentistei din R. Moldova, ucise la Brăila: aceasta era amenințată cu moartea și plănuia să-și cumpere un pistol

Principalul suspect al crimei din Brăila, reținut. Bărbatul are mai multe antecedente penale. Detalii de la oamenii legii