Principală  —  IMPORTANTE   —   Președinta Maia Sandu, după ce…

Președinta Maia Sandu, după ce R. Moldova a învins Polonia: „Naționala Moldovei de fotbal a demonstrat că doar prin multă muncă, dedicare și luptă putem obține rezultate foarte bune”

Sursa foto: FMF

Președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare după ce echipa națională de fotbal a R. Moldova a învins marți seară, 20 iunie, selecționata similară a Poloniei cu 3-2 pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Șefa statului susține că „Naționala Moldovei de fotbal a demonstrat în meciul cu Polonia că doar prin multă muncă, dedicare și luptă până în ultima clipă putem obține rezultate foarte bune”.

„R. Moldova, ești victorioasă când oamenii fac echipă unită! Ieri seara, Naționala Moldovei de fotbal a demonstrat în meciul cu Polonia că doar prin multă muncă, dedicare și luptă până în ultima clipă putem obține rezultate foarte bune. Putem inversa în favoarea noastră orice scor, putem capta atenția și admirația celor din jur. Felicitări echipei naționale de fotbal a R. Moldova pentru sentimentul de mândrie cu care a inspirat întreaga țară. Felicitări antrenorului Serghei Cleșcenco și lui Ion Nicolaescu, care a devenit cel mai bun golgheter al Naționalei. Suntem mândri de voi!”, a accentuat președinta Maia Sandu.

Marți, 20 iunie, echipa națională de fotbal a R. Moldova a învins selecționata similară a Poloniei cu 3-2 pe stadionul Zimbru din Chișinău și a obținut una dintre cele mai frumoase victorii din istoria fotbalului moldovenesc. Tricolorii au revenit după ce la pauză erau conduși cu 2 la 0, prin golurile marcate de Ion Nicolaescu, care a reușit o dublă, și Vladislav Baboglo, care a marcat cu capul în minutul 85.

La turneul final ajung primele două clasate din fiecare grupă. Lidera grupii este Cehia, cu 7 puncte, urmată de Albania, cu 6 puncte.

Următorul meci, tricolorii îl vor disputa în deplasare cu Insulele Feroe, în luna septembrie.