Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Precizări importante pentru cetățenii R.…

Precizări importante pentru cetățenii R. Moldova aflați în Cipru, în contextul alegerilor prezidențiale

Cetățenii moldoveni care sunt stabiliți în Cipru vor putea să-și exercite dreptul la vot în cadrul unei secții de votare. Totodată, cetățenii trebuie să aibă la îndemână certificatele care confirmă desfășurarea scrutinului electoral la data de 15 noiembrie curent, precum și Formularului tip emis de către autoritățile cipriote și completat de alegător.

Adresa secției de votare: 1/444 or. Limassol (Hotelul Atlantica Oasis) – str.Stymfalidon 11, CP 4046.

„În contextul desfășurării turului II al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, la secția de votare 1/444 deschisă în or. Limassol (Hotelul Atlantica Oasis) – str.Stymfalidon 11, CP 4046, îndemnăm utilizarea certificatelor, care confirmă desfășurarea scrutinului electoral la data de 15 noiembrie curent, precum și Formularului tip emis de către autoritățile cipriote și completat de alegător”, menționează reprezentanții Ambasadei R. Moldova în Cipru.

Dreptul la vot poate fi exercitat în baza următoarelor acte:

• Pașaportul cetățeanului Republicii Moldova, inclusiv cu termen de valabilitate expirat;
• Buletinul de identitate cu fișa de însoțire, cu termen valabil;
• Livretul de marinar.

Secțiile de votare vor respecta rigorile autorităților și anume purtarea măștii de protecție, care va acoperi nasul și gura; dezinfectarea mâinilor și distanța fizică, inclusiv în perimetrul secției de votare.