Principală  —  IMPORTANTE   —   „Porțile nu erau sudate, pentru…

„Porțile nu erau sudate, pentru că stadionul era folosit pentru fotbal și volei”. Reacția primăriței din Ciulucani, în legătură cu moartea unui consătean, cauzată de o poartă de fotbal, pe stadionul din sat

Sursa foto: Larisa Corman/Facebook

Primărița localității Ciulucani, Larisa Corman, a venit cu un răspuns, după ce ZdG a scris că aceasta ar evita să discute despre cele întâmplate pe stadionul din Ciulucani, unde un bărbat a decedat, după ce o poartă de fotbal a căzut peste acesta. Ea a declarat că tragedia care s-a întâmplat ar fi fost „un gest de imprudență” din partea bărbatului.

Larisa Corman susține că stadionul a fost construit în anul 2012, „un stadion pentru fotbal și volei, care, în prezent, este reparat și întreținut de primărie, și se află în stare bună”.

Primărița menționează că „porțile (n.red. porțile de fotbal) nu erau sudate, pentru că stadionul era folosit pentru fotbal și volei. Niciodată nu au căzut peste cineva până acum”.

„Tragedia care s-a întâmplat, a fost un accident din imprudență, (așa pare a fi). Nu pot da detalii, pentru că n-am fost la fața locului. Din cele auzite era (n.red. bărbatul care a decedat) singur la poartă și s-a agățat pentru un truc atletic. Dar martorii care au văzut, au dat explicații la poliție. Urmează expertiza să se pronunțe asupra tragediei. Sunt șocată de cele întâmplate cu el. Păcat”, a declarat, pentru ZdG, Larisa Corman.

Un bărbat de 39 de ani, din satul Ciulucani, raionul Telenești, a decedat în timp ce juca un meci de fotbal, după ce peste acesta a căzut poarta, potrivit informațiilor IP Telenești.

Conform informațiilor preliminare, în timp ce juca un meci de fotbal, bărbatul s-ar fi agățat de bara orizontală a porții terenului și pierzând echilibrul, a căzut la pământ, fiind ulterior lovit de poartă în regiunea capului. 

Acest incident a dus la decesul bărbatului înainte de sosirea ambulanței. 

În prezent, se efectuează investigații pentru a clarifica toate detaliile legate de incident și pentru a determina dacă există vreo neglijență din partea autorităților competente.

ZdG a solicitat o reacție din partea primăriței localității Ciulucani, Larisa Corman, însă aceasta nu a răspuns la apelurile insistente ale jurnaliștilor, ba chiar mai mult, a deconectat, inițial, telefonul.