Principală  —  IMPORTANTE   —   PCCOCS, SIS și INI ar…

PCCOCS, SIS și INI ar pregăti ample percheziții în penitenciarele din țară. Forțele de ordine au fost adunate fără a li se comunica motivul

Importante forțe de ordine din țară – PCCOCS, SIS, INI – ar fi descins cu percheziții în toate penitenciarele din R. Moldova, scrie deschide.md. Conform surselor Ziarului de Gardă, perchezițiile încă nu au început, însă ofițerii mai multor subdiviziuni ale forțelor de ordine au fost adunați, fără să li se spună motivul.

Conform surselor ZdG, procurori PCCOCS, ofițerii SIS și INI se află la toate penitenciarele din țară, însă perchezițiile deocamdată nu au fost inițiate.

UPDATE ora 9:30: PCCOCS confirmă perchezițiile matinale „în toate sectoarele Penitenciarului nr.15 Cricova” în dosarul în care a fost reținut Serghei Demcenco, director adjunct al ANP

Reprezentanții serviciului de presă al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au spus pentru ZdG că deocamdată nu cunosc nimic despre asta și că vor veni cu o reacție, după ce informația va fi verificată.