Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   O delegație a organelor de…

O delegație a organelor de drept din Tadjikistan se află la Chișinău

Sursa: Procuratura Generală a Republicii Moldova
Sursa: Procuratura Generală a Republicii Moldova

O delegație a organelor de drept din Tadjikistan a întreprins o vizită de lucru la Procuratura Generală (PG) a R.Moldova, în contextul infracțiunilor produse în ziua de 30 iunie în incinta Aeroportului Internațional Chișinău, cu implicarea unui cetățean din Tadjikistan, informează autoritățile luni, 3 iulie. 

Potrivit reprezentanților PG, procurorul general interimar, Ion Munteanu a avut o întrevedere oficială cu reprezentantul misiunii diplomatice a Tadjikistanului acreditat pentru Moldova și cu un grup de reprezentanți ai organelor de drept din Tadjikistan.

„Reprezentanții organelor de drept din Tadjikistan, dar și procurorii din Moldova implicați în investigarea cazului care au participat la discuții, și-au exprimat deschiderea pentru cooperare în vederea cercetării complete și sub toate aspectele a infracțiunilor comise de către figurant – atât în Tadjikistan anterior, cât și în Moldova recent.

Schimbul de informații se va realiza prin căile prevăzute de legislația procesual penală și actele internaționale în materie de asistență juridică reciprocă, la care ambele state sunt parte”, se arată într-un comunicat.