Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Nouă persoane au fost transportate…

Nouă persoane au fost transportate la spital, după ce șoferul unui autocar de pe ruta Chișinău-Kiev a pierdut controlul volanului

Sursa: IGP

Un autocar de pe ruta Chișinău-Kiev a fost implicat într-un accident rutier în dimineața zilei de sâmbătă, 8 aprilie, în raionul Drochia. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției (IGP), în unitatea de transport se aflau în total 21 de persoane, iar nouă persoane străine au fost transportate la Spitalul Raional Drochia pentru îngrijiri medicale.

Sursa: IGP

„Astăzi, în jurul orei 9:40, polițiștii din Drochia au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe traseul R-12, din direcția mun. Bălți spre Drochia, cu implicarea unui autobuz de rută.

La fața locului polițiștii au stabilit că bărbatul de 51 de ani, care conducea autocarul pe ruta Chișinău -Kiev, ar fi pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac, ulterior s-a inversat în șanț”, anunță IGP.

Sursa: IGP

Preliminar, s-a stabilit că accidentul s-ar fi produs din cauza unor defecțiuni tehnice ale mijlocului de transport. În prezent, poliția stabilește toate circumstanțele.

„În context, reamintim tuturor conducătorilor care transportă călători – să verifice starea tehnică a mijlocului de transport înainte de a porni la drum, pentru a asigura siguranța pasagerilor”, menționează reprezentanții Inspectoratului.