Principală  —  IMPORTANTE   —   Luptătoarea Ecaterina Păduraru a obținut…

Luptătoarea Ecaterina Păduraru a obținut medalia de bronz la Campionatul European de Taekwondo ITF

Sursa foto: CNOS

Luptătoarea Ecaterina Păduraru a obținut medalia de bronz la Campionatul European de taekwon-do ITF, care s-a desfășurat la Cluj, România. Ea s-a remarcat la proba sparring seniori, categoria de greutate +75 kg, anunță Comitetul Național Olimpic și Sportiv din R. Moldova (CNOS).

Ecaterina Păduraru mai este premiantă cu argint la Cupa Mondială din 2016 și cu bronz la Cupa Europeană din 2022.

La Europenele de la Cluj în top 10 au mai intrat: Valeriu Tolstogan, Elena Rîbakov, Mihail Condrațchi, Iaroslav Neicovcen, Vlad Malai, Vitalie Lemnaru (toți – locul 5), Ivan Iliev (locul 8), Sergiu Păduraru și Marian Ghereg (ambii – locul 9).

„Rezultatele obținute se datorează atât muncii și dedicației sportivei, cât și echipei de antrenori – Ion Postu, Gheorghe Ribakov, Ivan Iliev, Valeriu Tolstogan, Oleg Spînu. Ministerul Educației și Cercetării adresează felicitări sportivilor și antrenorilor, urându-le mult succes și noi victorii”, susțin reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării (MEC).

Lotul Național de Taekwondo ITF a participat la Campionatul European de Taekwon-Do ITF, desfășurat la Cluj, România. Cei 15 sportivi care au reprezentat R. Moldova la competiție sunt premianți la Campionatele precedente și din debutanți – juniori, conform MEC.