Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Informații importante pentru cetățenii care…

Informații importante pentru cetățenii care vor să se imunizeze anti-COVID. Programul celor două puncte mobile de vaccinare – troleibuzul și autobuzul

Autoritățile municipale au emis o notă informativă prin care anunță cum vor funcționa cele două centre mobile de vaccinare, troleibuzul și autobuzul.

Astfel, luni, 31 mai, curent, cele două puncte mobile de vaccinare – troleibuzul și autobuzul amenajate corespunzător, se vor afla în intervalul orelor 10:00-18:00, în următoarele locații: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în preajma magazinului „UNIC”, iar autobuzul, destinat localităților suburbane va fi în comuna Trușeni, în adiacentul magazinului „Linella”.

Troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare antiCOVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

În scopul facilitării identificării de către cetățeni a unităților, pe partea exterioară a acestora au fost lipite autocolante cu mesaje în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Potrivit reprezentanților Primăriei, în perioada 26-30 mai, în cele două puncte mobile de vaccinare au fost imunizate anti-COVID peste 900 de persoane cu seruri disponibile aprobate pentru R. Moldova.