Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO, VIDEO/ Doritorii de a…

FOTO VIDEO Doritorii de a se vaccina cu Pfizer continuă să stea la coadă în fața centrului de vaccinare organizat de USMF. 1750 de doze au fost deja administrate

La ora 21:30 oamenii continuai să stea în rând în fața unui centru de vaccinare din Chișinău pentru a se imuniza cu serul Pfizer/BioNTech. Organizatorii maratonului de vaccinare anunță că 1750 de doze au fost deja administrate și că au fost solicitate suplimentar încă 500 de doze.

Centrul de vaccinare deschis de USMF în cadrul Maratonului de imunizare „De la student la student”, unde deja s-au format cozi, a primit inițial doar o mie de doze de vaccin Pfizer. Ulterior reprezentanții USMF au solicitat încă 750 de doze, iar pentru că numărul solicitanților continua să fie mare, au fost aduse încă 500 de doze.

Pană la ora 21:00, în cadrul Maratonului organizat de Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, au fost imunizate 2028 de persoane, dintre care: Pfizer – 1750, AstraZeneca – 203, Sinopharm – 75.

Pe lângă serul Pfizer, USMF a primit și câte cinci mii de doze de vaccin Sinopharm și AstraZeneca. Și cu aceste seruri oamenii se pot imuniza fără programare pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică.

Sâmbătă, 22 mai, doritorii de a se vaccina anti-Covid-19 cu serul Pfizer/BioNTech au format rânduri de așteptare la punctul de vaccinare organizat de Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu în incinta Complexului Sociocultural Universitar din Chișinău (str. Nicolae Testemițanu, 25).