Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Un târg al producătorilor…

FOTO Un târg al producătorilor autohtoni este organizat în acest weekend în parcul „Alunelul”. Vizitatorii pot cumpăra fructe proaspete sau deshidratate, miere de albini, ciocolată autohtonă, cașcaval, vin sau oțet din coacăză neagră

„Cămara Fest”, un târg al producătorilor autohtoni, este organizat în acest weekend în parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani al mun. Chișinău. La târg vizitatorii vor avea ocazia să guste și să cumpere fructe proaspete sau deshidratate, miere de albini, ciocolată autohtonă, cașcavaluri și brânzeturi, vin și alte produse autohtone naturale, de la producători din toată țara.

„Cel mai dulce eveniment al anului îl vom petrece în Parcul „Alunelul”! La 5 – 6 iunie și 19 – 20 iunie producători din toată țara vă dau întâlnire! Vă îndemn să veniți nu din milă pentru ei, ci să fiți însoțiți de un puternic sentiment de mândrie, pentru că faceți un lucru bun! Pentru că susțineți producătorii autohtoni! Iar asta nu e puțin lucru! Susținerea producătorilor autohtoni e o formă de manifestare a patriotismului! Vă mulțumesc!”, a fost îndemnul Dianei Crudu, organizatoarea târgului.

„Fructe uscate în ciocolată sută la sută naturală, condimente, cipsuri sănătoase din mere, alune ecologice, migdale, mere, căpșune, fulgi de cereale, vin, pâine, covrigei, brânză de oi, brânză de capre, cașcaval. Oțet din coacăză neagră, mai bun ca orice oțet balsamic italian”, a spus Crudu într-un mesaj video de la „Cămara Fest”.

Târgul va avea loc pe 5-6 și 19-20 iunie, în parcul „Alunelul” de pe str. Calea Ieșilor.